Welkom op ons blog. Leuk dat je er bent 🙂

Anneke & Adwin: blije eigenaren sinds september 2021

Wij zijn Anneke en Adwin en we wonen in Schiedam. In september 2021 namen wij BeachBusje van Sanne (zie hieronder) over. Ons doel is vooral om veel op pad te gaan om avonturen te beleven met ons busje. De berichten die we posten zullen vooral daarover gaan. Momenteel zijn we nog niet heel handig in het sleutelen aan onze bus, maar hopelijk komt daar snel verandering in!
We proberen dus een beetje af te wisselen in posts over sleutelen en tripjes.

Anneke is docent biologie op een middelbare school, en heeft een papa die heel graag klust aan oldtimers. Adwin werkt bij een poppodium en platenzaak (en toch doet Anneke vaak de playlist in de bus).


Welkom en leuk dat je mijn weblog leest!

Sanne: eigenaar van 2011-2021

Sanne is mijn naam (maar wel van het mannelijk geslacht) en ik was de eigenaar van een Volkswagen T3 campertje met de bijnaam “BeachBusje” (verzonnen door de vorige eigenaren). Ik heb het busje in 2011 gekocht en gerestaureerd. Daarna kwam het grote genieten.

In het dagelijks leven ben ik docent Aardrijkskunde op een middelbare school. Ik ben getrouwd en en heb twee kinderen die ook dol waren op de bus. In september 2021 hebben wij hem echter verkocht.

Volgende »

 1. hoi, hier de vorige eigenaar!
  Geweldig om te lezen met welke passie en overgave je beachbusje onder handen gaat nemen.
  heel veel succes en plezier en al het geluk ermee.
  Ik blijf de ontwikkelingen zeker volgen, met natuurlijk wel een beetje het gevoel van gemis.

  greetz Kim

 2. Hoi Sanne! Net je blog van voor tot achter gelezen! Super interessant! Zeker omdat ik met mn vriendin twee maanden geleden ook een vw t3 heb gekocht en tot camper aan het ombouwen zijn. (Bijnaam ‘Bram’ en het is een oude rode brandweer wagen uit 1980, benzine 2.0 ltr luchtgekoeld)

  Toen ik het stukje ‘over mij’ las dacht ik, toch even reageren. Ik ben namelijk ook Aardrijkskunde docent 🙂

  Ik zal het blog op de voet volgen en ik heb al heel wat vragen! Maar die zal ik in de toekomst vast nog wel stellen. Succes met jullie mooie busje!

  • Hoi Jimmy,

   Bedankt voor je bericht en leuk om te horen dat je wat aan mijn weblog hebt! Ga je zelf ook een weblog bijhouden? Is erg leuk om later terug te kijken, helemaal als je voorbij je “dieptepunt” in de restauratie bent 😉 Succes!

   Sanne

 3. Hoi Sanne, bedankt voor de zeer nuttige tips en sites.Ik moet ook het nodige repareren aan het plaatwerk van mijn T3 bus uit 1986

 4. Hoi Sanne,

  Prachtig blog. Wij hebben net een 1984 T3 Delphi campertje gekocht. Ik ben nu de garage aan het opruimen zodat hij binnen kan. Hij heeft wat oppervlakkige roestplekjes (die waarschijnlijk wel erger zullen blijken te zijn dan ze er nu uitzien) en heeft in elk geval nieuw doek voor hefdak en luifel nodig. verder wil ik het interieur een beetje uitbreiden

  Groeten Peter

 5. Ten eerste wat een gaaf busje .heb zelf ook een eurec
  Maar dan met ren hoog dak.
  Mag ik vragen welke kleur blauw op het busje zit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s