Het dak eraf!

Standaard

Vandaag een half uurtje bezig geweest aan de bus, tijdens een koffiebezoekje aan “opa”.

Mijn nieuwe topgereedschap (Makita) maakte zijn belofte waar: in een kwartiertje heb ik de popnagels waar 4 boortjes op waren gesneuveld er uit geboord. Zoals gehoopt en verwacht kan het dak nu een centimeter of 30 omhoog, waardoor ik de dakgoot ook kan schoonmaken.Natuurlijk was er een onaangename verrassing: het middelste scharnier was volledig uit het dag geroest, dus ook daar zal ik wat plaatwerk moeten vervangen. De verdere staat van de goot viel mij mee.  Daar ben ik erg blij mee, want dat vervangen is een lastige klus.

Morgen koop ik de multitool van Bosch, dan kan ik zorgvuldiger werken bij het snijden, is de verwachting.

Het Devon Moonraker / Cassandra Eurec dak los aan de scharnierzijde.


uitgeboorde popnagels. Misschien een goed idee de scharnieren ook te vervangen


Helaas: bij het middelste scharnier een doorgeroest dak.... dat wordt weer snijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s