Winkelen bij Gunzl

Standaard

Vandaag met de hele familie in de auto richting Darmstadt! In de plaats Griesheim bevindt zich een van de grootste webshops voor Volkswagen bus onderdelen voor t1 t2 en T3, http://www.vwbusshop.de . Zelfs specifieke Westfalia onderdelen zijn er te krijgen, maar met mijn Devoon moonraker heb ik daar niet veel aan.
Ik had via internet verschillende plaatwerk delen besteld. In Nederlandse webshops hadden ze vaak lang niet zo veel en in ieder geval niet alle delen die ik nodig had.

Het was een bijzonder bezoek, want hoewel het een goedlopende en zeer bekende webshop is, was de locatie nou niet echt om over naar huis te schrijven. Een wat suffe bedoening, met twee aardige dames achter eiken bureaus. wel een erg groot magazijn, met werkelijk alle onderdelen die je kunt wensen. Het plaatwerkdeel voor bij het achterwiel was enorm, maar alles paste toch met de bank plat in de auto.

Al met al de rit meer dan waard.
Oh ja: waarom niet gewoon laten bezorgen? Ik wilde graag de zaak zien, en nog wat dingen vragen. De dieselprijs retour was een heel stuk goedkoper dan de bezorgkosten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s