2000e bezoeker

Standaard

Zojuist heeft de 2000e bezoeker mijn weblog over de restauratie van mijn T3 Beachbusje bezocht. Bedankt en ik hoop dat jullie er tot nu toe wat aan hebben of in ieder geval plezier hebben in het bijhouden van mijn vorderingen.

Volgende »

 1. Hallo Sanne, vandaag jouw site ontdekt. Leuk! Mijn vrouw en ik zijn ook van plan een T3 camper aan te schaffen. Jouw bevindingen zal ik dus blijven volgen ter lering en vermaak. Succes met het beachbusje. Een vriendelijke groet uit Nieuwegein,
  Nick

 2. Hoi Nick,
  Goed om te horen: het geeft een enorm gevoel van vrijheid. De restauratie is wel een hele klus, zoals je hebt kunnen lezen.
  Succes met kiezen: de diesel kan ik je (gezien verbruik) sterk aanraden.
  Groet,
  Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s