Raamrubbers een dure hobby!

Standaard

Tijdens de “afbraakfase” heb ik de raamrubbers van het portierraam verwijderd en weg gegooid, met de gedachte dat nieuwe rubbers wat netter oogt.

Een heel domme actie dus! Een setje raamrubbers voor het portierraam kost minimaal 60 euro per raam! Goedkoopste wat ik kon vinden: bij Poptop shop

Verder heb ik besloten toch een andere “tactiek” toe te passen bij de restauratie. Geen volledige afbraak en opbouw, maar ook  enkele quick-fixes  van roestplekken. Op die manier hoop ik eind van de zomer een eind op weg te zijn en in ieder geval te kunnen genieten van nazomerse weekendjes met de  bus. Het overspuiten laat ik dan volgend jaar doen.

Door dat de bus nu voor de deur staat, merk ik in ieder geval dat ik er veel meer aan kan doen.

Advertentie

Volgende »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s