Volgende »

  1. Binnenkort ook een banner op het web, met mijn T3 in de hoofdrol 😉 Alles wat daarmee gebeurd is gephotoshopt hoor… Ik denk dat bovenstaande trouwens écht uitgebrand is. Bij nakijken van het kenteken bij de RDW namelijk de volgende melding: “Er zijn geen gegevens gevonden voor het ingevulde kenteken 11-VG-SV”. Gesloopt waarschijnlijk.

    • Ik keek er ook raar van op want ik dacht: “Wacht eens even, ze zouden toch alleen foto’s maken?”. Maar dit bleek toch een andere wagen te zijn. En die van mij is oranje (maar dat zouden ze naar blauw photoshoppen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s