Lenteavonturen

Standaard

In mei zijn we een aantal keer met de bus op stap geweest. Zowel Anneke alleen, als samen. Wat geeft zo’n eigen busje toch een enorm gevoel van vrijheid!

In de meivakantie was Anneke op stap in de Biesbosch bij camping de Witboom (tegenover natuurcamping de Knotwilg). Boeken en SUP mee en gaan. Nou ja, zo makkelijk was het natuurlijk niet. Het is best spannend alleen te gaan voor het eerst, en bij elk geluidje van de bus dacht ze dus meteen dat er iets mis was. Onzin natuurlijk; hij loopt als een zonnetje. Helaas is het schakelen nog een beetje een issue, de versnellingsbak is ook bijna 40 jaar oud. Maar, er is onderweg maar één keer getoeterd omdat ze hem liet afslaan bij een stoplicht.

Met Hemelvaart zagen we onze kans schoon voor een tripje samen. Dit keer naar Camping de Vriendschap, een kindvrije camping op de Veluwe. Anneke werkt als docent op een middelbare school, dus soms is het best fijn even alleen omringd te worden door volwassenen. Deze camping is klein maar fijn, en de eigenaren boden ons ook nog de kans tot een ademhalingssessie en koudebad aan. Heel tof om dat een keer te doen!
Vanaf de camping loop je zo het bos in en vlakbij was een pluktuin waar je lokale producten kon kopen. Verder hebben we geleerd dat het ons niet lukt de luifel op te zetten bij windkracht 4(+), dat met Google maps door het bos lopen niet de handigste manier van navigeren is en dat ons buitenkleed uitermate geschikt is om even op te slapen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s