Dorpel maken

Standaard

Vandaag bij Rustbuster in Veenendaal geweest om plaatwerk gereedschap te kopen. Ik heb een verzettang gekocht, zodat ik zonder verschil twee stukken carrosserie aan elkaar kan lijmen. Het “oude” deel komt dan iets meer naar binnen te liggen en het nieuwe deel er overheen.  Foto’s volgen zodra ik er mee aan de slag ga. De andere aanwinst was een blikschaar waarmee ik, zoals ik inmiddels heb gemerkt, bijzonder makkelijk door het plaatwerk heen knip.

Nu probeer ik met de beperkte middelen die ik heb en stuk plaatwerk van de binnenzijde dorpel  te vervangen: dit betekent een mooi dorpeltje buigen: en dat zonder werkbank. Hopen dat het lukt! Morgen meer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s