Het eerste kastje hangt weer

Standaard

Ik heb er genoeg tijd in gestoken: de bovenkast en kast achterin. Deze waren bekleed met tapijt (zie blogposts hieronder). Nu zit de eerste kast er weer in. De deur heb ik bekleed met een sticker met houtlook en het papiersnijwerk. Dat is wel cool geworden vind ik zelf.

Verder acties nu: de bovenkast terugplaatsen (met nieuwe speakers), hoofdsteunen op de achterbank plaatsen.

Het kastje weer in het busje.

Het kastje weer in het busje.

Advertentie

Volgende »

 1. Hoi Sanne,

  Ik heb met heel veel interesse jullie(jou &Beachbusje) blog gelezen. Wat een hoop werk heb je verricht sinds de aanschaf van de bus! Er staan echt een hele hoop dingen bij waarop ik goed kan letten bij het kopen van een T3 campertje! Wij gaan zaterdag ochtend een proefrit maken in een T3 Westfalia Joker. Ik heb er echt heel veel zin in en hoop dat het de ervaring wordt die ik hoop dat het gaat worden, en wij binnenkort rond kunnen rijden in onze eerste VW bus!

  Groetjes Steven

  • Hoi Steven,

   Fijn dat je er wat aan hebt gehad! Veel plezier met de aanschaf. Als je op Facebook de vw t3 groep zoekt, kun je daar ook veel informatie vinden.

   Groet
   Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s