Restauratie klaar?

Standaard
Restauratie klaar?

Zo! Eigenlijk is het beachbusje wel klaar! Natuurlijk is dat eigenlijk nooit zo en ik heb nog een waslijst aan wensen en zaken die moeten gebeuren (zoals dak opnieuw schilderen), maar voorlopig kunnen we er mee weg. Tenminste… vandaag gaat hij voor de APK en de grote beurt bij Volksrepairs. Mag ik er in ieder geval 84 kilometer mee rijden! Hieronder twee foto’s van hoe de VW T3 er nu uit ziet.

Gisteren heb ik de T3 vanbinnen helemaal schoongemaakt en van buiten ook gewassen. Daarna de stickers er op en klaar.

IMG_5993 IMG_5994

Eergisteren heb ik het dak opnieuw vastgezet. Dat is eigenlijk vlekkeloos verlopen. Het koste me wel twee popnageltangen… De 6mm popnagels waren iets te sterk. Maar uiteindelijk zit het Eurec Cassandra dak perfect op z’n plaats en kan het moeiteloos open en dicht. Zodra het weer een langere periode mooi weer is gaat het dak opnieuw in de topcoat.
IMG_5980IMG_5983

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s